Kleine leningen met een looptijd van zeven tot 90 dagen zijn het ideale alternatief voor een roodstand. Zelfs een zwakke BKR codering staat in eerste instantie leningen tot 199 euro toe. Hoe is dat mogelijk? Wanneer je kiest voor zakelijke leningen afsluiten dan liggen de voorwaarden iets anders. In dit artikel gaan we het hebben over de particuliere tussentijdse lening.

Ook Wel De Kleine Lening Genoemd

De definitie voor een kleine lening varieert van aanbieder tot aanbieder. Filiaalbanken verstrekken zelden leningen van minder dan 2000 euro, directe banken hebben het moeilijk om een ​​lening van minder dan 1.000 euro te verstrekken. De reden ligt in de lage winstmarge.

De kosten van het opzetten van een krediet voor 200 euro zijn hetzelfde als voor een lening van 20.000 euro. Consumenten hebben echter eerder een kleine hoeveelheid financiering nodig, zoals een wasmachine of de Xbox als verjaardagscadeau voor hun kinderen.

Hoe Zit Het Tussentijdse/Korte Krediet In Elkaar?

Om het tegoed te gebruiken, zijn er geen belangrijke formaliteiten vereist. Een zelfstudie op de startpagina voert u stap voor stap door het aanvraagproces. Met de lening calculator kunt u gemakkelijk de voorwaarden van uw lening bepalen, afhankelijk van de looptijd en de datum van terugbetaling. Het lage geleende bedrag voor een micro-lening, vanwege het relatief lage risico, maakt een veel eenvoudigere regeling mogelijk dan een hogere lening.

Vanwege het relatief lage risico, maken de relatief lage lening bedragen voor microkredieten het veel gemakkelijker om zich te vestigen dan een hogere kredietwaardigheid. De documenten die anders nodig zijn voor een lening zijn hier op de kopie van de identiteitskaart bijgesneden. De kredietprocedure is voor 90 procent gedigitaliseerd, alleen vanaf de tweede lening met een hoger leenbedrag is de Postident-procedure noodzakelijk. Aanvragen van geïnteresseerde partijen met zwakke BKR worden individueel beoordeeld .

In plaats van duur onderpand, kunt u zelf een garant een naam geven of een garantie aanvragen. Het kan niet eenvoudiger. Als u het geld heel snel nodig hebt, bijvoorbeeld om een ​​speciale aanbieding te krijgen, kan de betaling binnen twee uur worden gegarandeerd. De normale verwerkingstijd is, ondanks BKR-informatie, maximaal twee dagen, een deadline die nauwelijks een andere bank kan bevatten. Dit proces kan ook zo snel worden opgezet omdat de garantie een kostbaar onderzoek van het onderpand overbodig maakt.

Het Alternatief Is Een Korte Lening

Het microkrediet heeft zich ontwikkeld als een echt alternatief voor andere type leningen. Vergeleken met het rekening-courantkrediet bij de bank scoort hij met vier voordelen:

  • Zelfs met zwakke BKR-informatie vindt een individueel onderzoek plaats.
  • Op verzoek is het geld binnen twee uur beschikbaar.
  • Als vaste klant kunt u altijd meer contant geld hebben.